Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuwe Haven 125 in Zierikzee 4301 DL

Nieuwe Haven 125

4301 DL Zierikzee
Vraagprijs € 395.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Monumentaal pakhuis in goede staat gelegen aan 'de boulevard' van Zierikzee. Gelegen op een van de gezelligste plekjes aan de jachthaven van Zierikzee, nabij terrasjes, winkels etc kan dit monumentale kantoor pand, met dubbele bestemming, zowel zakelijk als privé of in combinatie aangewend worden. De bestemming en vier 'woon/gebruiks' lagen geven uitgebreide mogelijkheden. Gebruik als woning in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte
Lees meer

Omschrijving

Monumentaal pakhuis in goede staat gelegen aan 'de boulevard' van Zierikzee.

Gelegen op een van de gezelligste plekjes aan de jachthaven van Zierikzee, nabij terrasjes, winkels etc kan dit monumentale kantoor pand, met dubbele bestemming, zowel zakelijk als privé of in combinatie aangewend worden. De bestemming en vier 'woon/gebruiks' lagen geven uitgebreide mogelijkheden. Gebruik als woning in combinatie met werk, B&B, galerie etc etc. liggen dan ook binnen bereik. Het pand is in goede bouwkundige staat en zowel binnen als buiten in uitstekende conditie. Vele authentieke elementen zijn bewaard gebleven en geven het pand sfeer en karakter.

Begane grond en souterrain:
Via een glazen tochtportaal betreed je de woning, hier is ook de meterkast gesitueerd. De ruimte op de begane grond fungeert nu als eerste ontvangst voor klanten. Ook is hier een pantry(met close-in boiler) en een sanitair ruimte met toilet en douche aanwezig. Via een trapportaal bereik je het ondergelegen souterrain waar een archiefruimte is gecreëerd. Ook bevindt zich hier een boiler voor het warme water van de sanitair groep.

Eerste verdieping:
Via een brede houten trap bereik je de eerste verdieping. Deze sfeervolle ruimte fungeert nu als lounge gedeelte. De ramen en de deuren met Frans balkon zorgen voor voldoende lichtinval.

Tweede verdieping:
Op dit moment vinden de daadwerkelijke kantoorwerkzaamheden plaats op de tweede verdieping. Ook hier is door enerzijds de ramen en deuren met Frans balkon en anderzijds de elektrisch bedienbare dakramen een ruime lichtinval. De ruimte biedt naast vloeroppervlakte ook ruimtelijkheid door het opengewerkte plafond en het zicht op de dakspanten. In deze ruimte is een airconditioning aanwezig alsmede de cv ketel.

Bijzonderheden:
Het pand is naar schatting gebouwd omstreeks het jaar 1700. De afgelopen jaren hebben diverse restauraties volgens een monumentenplan plaatsgevonden waaronder de vernieuwing van het dak. Het monumentenplan is volledig inzichtelijk. Hoewel de woning als kantoor in gebruik is is zowel bouwkundig als gezien de bestemming particuliere bewoning mogelijk. Met respectering van authentieke elementen kan een indeling met slaapkamers worden gemaakt. Ook is opslag en berging mogelijk op de begane grond en in het souterrain.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen via info@tuusmakelaardij.nl of bellen naar 06-51329223
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 395.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring