Mijn favorieten

Aankoop

De woningmarkt in de zuid-west hoek is onze specialiteit. Doortastend, alert en bijzonder goed ingevoerd in de regio, zijn onze eigenschappen. Een succesvolle combinatie. Bent u op zoek naar een passende woning dan is Tuus Makelaardij een betrouwbare en vakkundige partner.

Tuus Makelaardij helpt u graag bij het vinden van uw droomhuis, een nieuw 'tuus'. Zodra u bij ons bent ingeschreven en wij uw wensen hebben geïnventariseerd, gaan we voor u op zoek. Indien gewenst maken we ook een afspraken voor een onafhankelijke bouwkundige keuring of financieel advies. 

Zodra we een woning vinden die aan het door u opgegeven profiel voldoet, maken we een afspraak met de verkopend makelaar. In principe zijn we bij de bezichtigingen aanwezig. Vervolgens adviseren we u met betrekking tot juridische en bouwkundige aspecten en geven we een waardeadvies. Wij begeleiden de aankoop van een object tot het moment van sleuteloverhandiging. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek. De kosten?...maximaal 750,00 euro incl. btw!

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak, we maken dan persoonlijk kennis.